STN EN 60601-2-33/A11: 2012 (36 4800), Zdravotnícke elektrické prístroje Časť 2-33 Osobitné požiadavky na základnú bezpečnosť a nevyhnutné prevádzkové vlastnosti prístrojov magnetickej rezonancie na zdravotnícku diagnostiku. Zmena A11 - Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto zmena A11 STN EN 60601-2-33: 2012 je slovenskou verziou európskej normy EN 60601-2-33: 2010/A11: 2011
Keywords: normy