STN EN 60601-2-37/A11: 2012 (36 4800), Zdravotnícke elektrické prístroje Časť 2-37 Osobitné požiadavky na základnú bezpečnosť a nevyhnutné prevádzkové vlastnosti ultrazvukových zdravotníckych diagnostických a monitorovacích prístrojov. Zmena A11 - Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto zmena A11 STN EN 60601-2-37: 2009 je slovenskou verziou európskej normy EN 60601-2-37: 2008/A11: 2011
Keywords: normy