STN EN 60601-2-41/A11: 2012 (36 4800), Zdravotnícke elektrické prístroje Časť 2-41 - Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto zmena A11 STN EN 60601-2-41: 2010 je slovenskou verziou európskej normy EN 60601-2-41: 2009/A11: 2011
Keywords: normy