STN EN ISO 1119: 2012 (01 0204), Geometrické špecifikácie výrobkov (GPS). Rady kužeľovitosti a uhlov kužeľov (ISO 1119: 2011). (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 1119: 2011