STN EN ISO 1119: 2012 (01 0204), Geometrické špecifikácie výrobkov (GPS). Rady kužeľovitosti a uhlov kužeľov (ISO 1119: 2011). - Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 62 Technická dokumentácia a geometrické špecifikácie výrobkov (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 1119: 2011
Táto norma nahrádza STN EN ISO 1119 z mája 2000 v celom rozsahu
Spracovateľ: Technická komisia: TK 62 Technická dokumentácia a geometrické špecifikácie výrobkov
Keywords: normy