STN EN ISO 3747: 2012 01 1612), Akustika. Určovanie hladín akustického výkonu a hladín akustickej energie pomocou akustického tlaku. Technické prevádzkové metódy na použitie in situ v dozvukovom prostredí (ISO 3747: 2010). - Pobjecký, Ivan; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 21 Akustika a mechanické kmitanie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 3747: 2010
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN ISO 3747 z júna 2011, ktorá od 1. 6. 2011 nahradila STN EN ISO 3747 z decembra 2009 v celom rozsahu
Sparacovateľ: Ivan Pobjecký. Technická komisia: TK 21 Akustika a mechanické kmitanie
Dátum účinnosti opravy normy: október 2012
Keywords: normy