STN EN ISO 14405-2: 2012 (01 4205), Geometrické špecifikácie výrobkov (GPS). Tolerovanie rozmerov Časť 2 Iné rozmery ako dĺžkové rozmery (ISO 14405-2: 2011) - Bronček, Jozef (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 14405-2: 2011