STN EN ISO 14405-2: 2012 (01 4205), Geometrické špecifikácie výrobkov (GPS). Tolerovanie rozmerov Časť 2 Iné rozmery ako dĺžkové rozmery (ISO 14405-2: 2011) - Bronček, Jozef; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 62 Technická dokumentácia a geometrické špecifikácie výrobkov (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 14405-2: 2011
Táto norma uvádza zrušenie ISO 406: 1987, ktorú ako STN ISO 406: 1996 nahradila STN ISO 129-1: 2006 v celom rozsahu
Spracovateľ: Jozef Bronček. Technická komisia: TK 62 Technická dokumentácia a geometrické špecifikácie výrobkov
Keywords: normy