STN EN ISO 5459: 2012 (01 4402), Geometrické špecifikácie výrobkov (GPS). Geometrické tolerovanie. Základne a sústavy základní (ISO 5459: 2011). - Bronček, Jozef (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 5459: 2011