STN EN ISO 5459: 2012 (01 4402), Geometrické špecifikácie výrobkov (GPS). Geometrické tolerovanie. Základne a sústavy základní (ISO 5459: 2011). - Bronček, Jozef; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 62 Technická dokumentácia a geometrické špecifikácie výrobkov (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 5459: 2011
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN ISO 5459 z januára 2012, ktorá od 1. 1. 2012 nahradila STN ISO 5459 z 1. 9. 1995 v celom rozsahu
Spracovateľ: Jozef Bronček. Technická komisia: TK 62 Technická dokumentácia a geometrické špecifikácie výrobkov
Keywords: normy