STN EN ISO 7380-1: 2011 (02 1147), Skrutky s polguľovou hlavou Časť 1 Skrutky s polguľovou hlavou s vnútorným šesťhranom (ISO 7380-1: 2011) (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 7380-1: 2011