STN EN ISO 7380-2: 2012 (02 1147), Skrutky s polguľovou hlavou Časť 2 Skrutky s polguľovou hlavou s vnútorným šesťhranom s nákružkom (ISO 7380-2: 2012) (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 7380-2: 2011