STN EN ISO 7380-2: 2012 (02 1147), Skrutky s polguľovou hlavou Časť 2 Skrutky s polguľovou hlavou s vnútorným šesťhranom s nákružkom (ISO 7380-2: 2012) - Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 73 Spojovacie súčiastky (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 7380-2: 2011
Táto norma nahrádza EN ISO 7380 z augusta 2004 v celom rozsahu
Spracovateľ: Technická komisia: TK 73 Spojovacie súčiastky
Keywords: normy