STN EN 13636: 2012 (03 8373), Katódová ochrana kovových nádrží a súvisiacich potrubí uložených v zemi. - Králik, Jozef (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13636: 2004