STN EN 13636: 2012 (03 8373), Katódová ochrana kovových nádrží a súvisiacich potrubí uložených v zemi. - Králik, Jozef; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 76 Korózia a ochrana materiálov proti korózii (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13636: 2004
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 13636 z januára 2005 v celom rozsahu
Spracovateľ: Jozef Králik. Technická komisia: TK 76 Korózia a ochrana materiálov proti korózii
Keywords: normy