STN EN 60974-13: 2012 (05 2205), Zariadenia na oblúkové zváranie Časť 13 Kliešte na pripojenie zvarku - Čatlošová, Gabriela; Čatloš, Marcel (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 60974-13: 2011