STN EN 12953-13: 2012 (07 7605), Veľkopriestorové voné kotly Časť 13 Prevádzkové pokyny - Pivoňka, Michal (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 12953-13: 2012