STN ISO 4306-3: 2012 [neplatná] (27 0000), Žeriavy. Slovník Časť 3 Vežové žeriavy (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma obsahuje slovenskú verziu ISO 4306-3: 2003 vrátane ISO 4306-3: 2003/Amd 1: 2011