STN ISO 4306-3: 2012 [neplatná] (27 0000), Žeriavy. Slovník Časť 3 Vežové žeriavy - Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 100 Zdvíhacie zariadenia, žeriavy (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma obsahuje slovenskú verziu ISO 4306-3: 2003 vrátane ISO 4306-3: 2003/Amd 1: 2011
Norma je neplatná od 1. 7. 2022
Táto norma nahrádza STN ISO 4306-3 z novembra 1993 v celom rozsahu
Spracovateľ: Technická komisia: TK 100 Zdvíhacie zariadenia, žeriavy
Keywords: normy