STN EN 62305-3: 2012 (34 1390), Ochrana pred bleskom Časť 3 Hmotné škody na stavbách a ohrozenie života - Kroupa, Jiří (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 62305-3: 2011