STN EN 62305-3: 2012 (34 1390), Ochrana pred bleskom Časť 3 Hmotné škody na stavbách a ohrozenie života - Kroupa, Jiří; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 43 Elektroenergetika (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 62305-3: 2011
Táto norma nahrádza STN EN 62305-3 z mája 2007 v celom rozsahu. STN EN 62305-3 z mája 2007 sa môže súbežne s touto normou používať do 2. 1. 2014
Spracovateľ: Jiří Kroupa. Technická komisia: TK 43 Elektroenergetika
Dátum účinnosti opravy normy: november 2012
Keywords: normy