STN EN 61869-3: 2012 (35 1309), Prístrojové transformátory Časť 3 Osobitné požiadavky na indukčné transformátory napätia - Čatlošová, Gabriela; Čatloš, Marcel (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 61869-3: 2011