STN EN 62561-5: 2012 (35 7605), Súčasti systému ochrany pred bleskom (LPSC) Časť 5 Požiadavky na revízne skrine uzemňovača a priechodky uzemňovačov - Čatlošová, Gabriela; Čatloš, Marcel (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 62561-5: 2011