STN EN 62561-6: 2012 (35 7605), Súčasti systému ochrany pred bleskom (LPSC) Časť 6 Požiadavky na počítadlá zásahov blesku (LSC) - Čatlošová, Gabriela; Čatloš, Marcel; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 43 Elektroenergetika (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 62561-6: 2011
Táto norma nahrádza STN EN 50164-6 z júna 2009 v celom rozsahu. STN EN 50164-6 z júna 2009 sa môže súbežne s touto normou používať do 28. 7. 2014
Spracovateľ: Gabriela Čatlošová, Marcel Čatloš. Technická komisia: TK 43 Elektroenergetika
Keywords: normy