STN EN 1370: 2012 (42 9723), Zlievarenstvo. Hodnotenie stavu povrchu. - Košáriová, Elena; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 45 Oceľ, hliník a neželezné kovy (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1370: 2011
Táto norma nahrádza STN EN 1370 z októbra 2001 a STN EN 12454 z októbra 2001 v celom rozsahu
Spracovateľ: Elena Košáriová. Technická komisia: TK 45 Oceľ, hliník a neželezné kovy
Keywords: normy