STN EN ISO 12625-1: 2012 (50 6301), Papier tissue a výrobky tissue Časť 1 Všeobecný návod na používanie termínov (ISO 12625-1: 2011) - Novák, Erich; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 19 Buničina, papier, lepenka a papierové obaly (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 12625-1: 2011
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN ISO 12625-1 z februára 2012, ktorá od 1. 2. 2012 nahradila STN EN ISO 12625-1 z januára 2006 v celom rozsahu
Spracovateľ: Erich Novák. Technická komisia: TK 19 Buničina, papier, lepenka a papierové obaly
Norma je nahradená normou STN EN ISO 12625-1 z augusta 2020 v celom rozsahu
Keywords: normy