STN EN ISO 1043-1: 2012 (64 0003), Plasty. Symboly a skratky Časť 1 Základné polyméry a ich špeciálne vlastnosti (ISO 1043-1: 2011) - Molnárová, Vlasta; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 39 Plasty (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 1043-1: 2011
Táto norma nahrádza STN EN ISO 1043-1 z decembra 2002 v celom rozsahu
Spracovateľ: Vlasta Molnárová. Technická komisia: TK 39 Plasty
Keywords: normy