STN EN ISO 1043-2: 2012 (64 0003), Plasty. Symboly a skratky Časť 2 Plnivá a cystužujúce materiály (ISO 1043-2: 2011) - Molnárová, Vlasta (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 1043-2: 2011