STN EN 589 + A1: 2012 (65 6503), Automobilové palivá LPG. Požiadavky a skúšobné metódy (Konsolidovaný text). - Šoková, Mária (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 589: 2008 + A1: 2012