STN EN 589 + A1: 2012 (65 6503), Automobilové palivá LPG. Požiadavky a skúšobné metódy (Konsolidovaný text). - Šoková, Mária; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 50 Ropa, plynné a kvapalné palivá, ostatné výrobky z ropy a palivá z obnoviteľných zdrojov (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 589: 2008 + A1: 2012
Táto norma nahrádza STN EN 589 z apríla 2009 v celom rozsahu
Spracovateľ: Mária Šoková. Technická komisia: TK 50 Ropa, plynné a kvapalné palivá, ostatné výrobky z ropy a palivá z obnoviteľných zdrojov
Norma je nahradená normou STN EN 589 z februára 2020 v celom rozsahu
Keywords: normy