STN EN 14778: 2012 (65 7404), Tuhé biopalivá. Odber vzoriek. - Kočan, Miroslav; Kočanová, Natália (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 14778: 2011