STN EN 14780: 2012 (65 7405), Tuhé biopalivá. Príprava vzorky. - Kočan, Miroslav; Kočanová, Natália (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 14780: 2011