STN EN 14780: 2012 (65 7405), Tuhé biopalivá. Príprava vzorky. - Kočan, Miroslav; Kočanová, Natália; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 50 Ropa, plynné a kvapalné palivá, ostatné výrobky z ropy a palivá z obnoviteľných zdrojov (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 14780: 2011
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 14780 z novembra 2011, ktorá od 1. novembra 2011 nahradila STN P CEN/TS 14780 z apríla 2010 v celom rozsahu
Spracovateľ: Miroslav Kočan, Natália Kočanová. Technická komisia: TK 50 Ropa, plynné a kvapalné palivá, ostatné výrobky z ropy a palivá z obnoviteľných zdrojov
Keywords: normy