STN EN 764-2: 2012 (69 0004), Tlakové zariadenia Časť 2 Veličiny, značky a jednotky - Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 68 Kotly a tlakové nádoby (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 764-2: 2012
Táto norma nahrádza STN EN 764-2 z augusta 2003 v celom rozsahu
Spracovateľ: Technická komisia: TK 68 Kotly a tlakové nádoby
Keywords: normy