STN EN 12059 + A1: 2012 (72 1810), Výrobky z prírodného kameňa. Formátované kamenárske výrobky. Požiadavky (Konsolidovaný text). - Durmeková, Tatiana (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 12059: 2008 + A1: 2011