STN EN 12059 + A1: 2012 (72 1810), Výrobky z prírodného kameňa. Formátované kamenárske výrobky. Požiadavky (Konsolidovaný text). - Durmeková, Tatiana; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 75 Kameň a kamenivo (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 12059: 2008 + A1: 2011
Táto norma nahrádza STN EN 12059 z augusta 2008 v celom rozsahu
Spracovateľ: Tatiana Durmeková. Technická komisia: TK 75 Kameň a kamenivo
Keywords: normy