STN EN 13224: 2012 (72 3005), Betónové prefabrikáty. Rebrové stropné prvky. - Hermanská, Beáta (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13224: 2011