STN EN 13224: 2012 (72 3005), Betónové prefabrikáty. Rebrové stropné prvky. - Hermanská, Beáta; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 5 Betónové konštrukcie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13224: 2011
Táto norma nahrádza STN EN 13224 + A1 z novembra 2007 v celom rozsahu. STN EN 13224 + A1 z novembra 2007 sa môže súbežne s touto normou používať do 31. 8. 2013
Spracovateľ: Beáta Hermanská. Technická komisia: TK 5 Betónové konštrukcie
Keywords: normy