STN 72 7221-3: 2012, Tepelnoizolačné výrobky pre budovy Časť 3 Priemyselne vyrábané výrobky z extrudovaného polystyrénu (XPS). Účel použitia - Pauliková, Anna (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou ČSN 72 7221-3: 2010 s modifikáciami, ktorá sa prevzala so súhlasom Úřadu pro technickou normalizaci, metrologii a státní zkušebnictví