STN 72 7221-3: 2012, Tepelnoizolačné výrobky pre budovy Časť 3 Priemyselne vyrábané výrobky z extrudovaného polystyrénu (XPS). Účel použitia - Pauliková, Anna; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 58 Tepelná ochrana budov (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou ČSN 72 7221-3: 2010 s modifikáciami, ktorá sa prevzala so súhlasom Úřadu pro technickou normalizaci, metrologii a státní zkušebnictví
Spracovateľ: Anna Pauliková. Technická komisia: TK 58 Tepelná ochrana budov
Norma je nahradená normou STN 72 7221-3 z marca 2015 v celom rozsahu
Keywords: normy