STN EN 71-8: 2012 (94 3094), Bezpečnosť hračiek Časť 8 Hračky na rozvíjanie pohybovej aktivity na domáce používanie - Sulík, Štefan; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 115 Hračky a výrobky pre deti a na ochranu detí (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 71-8: 2011
Táto norma nahrádza STN EN 71-8 + A4 z januára 2010 a anglickú verziu STN EN 71-8 z januára 2012 v celom rozsahu. STN EN 71-8 + A4 z januára 2010 sa môže súbežne s touto normou používať do septembra 2012
Spracovateľ: Štefan Sulík. Technická komisia: TK 115 Hračky a výrobky pre deti a na ochranu detí
Keywords: normy