STN EN ISO 23953-1/A1: 2012 (14 2741), Distribučný chladiaci nábytok Časť 1 Slovník (ISO 23953-1: 2005/Amd 1: 2012). Zmena A1 (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto zmena A1 STN EN ISO 23953-1/A1: 2006 je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 23953-1/A1: 2012