STN EN ISO 23953-1/A1: 2012 (14 2741), Distribučný chladiaci nábytok Časť 1 Slovník (ISO 23953-1: 2005/Amd 1: 2012). Zmena A1 - Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 81 Chladiace zariadenia (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto zmena A1 STN EN ISO 23953-1/A1: 2006 je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 23953-1/A1: 2012
Spracovateľ: Technická komisia: TK 81 Chladiace zariadenia
Keywords: normy