STN EN 13445-4/A1: 2012 (69 0010), Nevyhrievané tlakové nádoby Časť 4 Výroba. Zmena A1 (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto zmena A1 STN EN 13445-4: 2012 je slovenskou verziou európskej normy EN 13445-4: 2009/A1: 2011