STN EN 1998-2/A2: 2012 (73 0036), Eurokód 8. Navrhovanie konštrukcií na seizmickú odolnosť Časť 2 Mosty. Zmena A2 - Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 15 Zaťaženie stavebných konštrukcií (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto zmena A2 STN EN 1998-2: 2008 je slovenskou verziou európskej normy EN 1998-2: 2005/A2: 2011
Spracovateľ: Technická komisia: TK 15 Zaťaženie stavebných konštrukcií
Keywords: normy