STN EN ISO 18857-2/Z1: 2012 (75 7523), Kvalita vody. Stanovenie vybratých alkylfenolov Časť 2 Stanovenie alkylfenolov, ich etoxylátov a bisfenolu A v nefiltrovaných vzorkách plynovou chromatografiou s hmotnostnou spektrometriou po extrakcii na tuhej fáze a po derivatizácii. Zmena 1 - Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 18857-2: 2011
Keywords: normy