STN EN ISO 14064-1/Z1: 2012 (83 9064), Skleníkové plyny Časť 1 Pokyny na kvantifikáciu emisií a odstránení skleníkových plynov a podávanie správ na úrovni organizácie. Zmena 1 (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 14064-1: 2012