STN EN ISO 3175-4: 2004 (80 0876), Textílie. Profesionálne ošetrovanie, chemické čistenie a mokré čistenie textílií a odevov Časť 4 Postup na skúšanie účinku imitácie mokrého čistenia a konečnej úpravy (ISO 3175-4: 2003) - Kainová, Božena (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2004)
Táto norma je slovenskou verziou EN ISO 3175-4: 2003. Európska norma EN ISO 3175-4: 2003 má postavenie slovenskej technickej normy