STN EN ISO 3175-4: 2004 (80 0876), Textílie. Profesionálne ošetrovanie, chemické čistenie a mokré čistenie textílií a odevov Časť 4 Postup na skúšanie účinku imitácie mokrého čistenia a konečnej úpravy (ISO 3175-4: 2003) - Kainová, Božena; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 18 Textil (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2004)
Táto norma je slovenskou verziou EN ISO 3175-4: 2003. Európska norma EN ISO 3175-4: 2003 má postavenie slovenskej technickej normy
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN ISO 3175-4 z marca 2004, ktorá od 1. 3. 2004 spolu s STN EN ISO 3175-3 nahradila STN EN ISO 3175 z januára 1998 v celom rozsahu
Spracovateľ: Božena Kainová. Technická komisia: TK 18 Textil
Dátum účinnosti opravy normy: jún 2012
Keywords: normy