STN EN 15700: 2012 (27 3910), Bezpečnosť pohyblivých chodníkov na zimné športy alebo na voľnočasové aktivity - Rusňák, Peter (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 15700: 2011